Hirdetés

A London Spitfire az Overwatch League első bajnoka

|

A profi játékosoknak a dicsőség mellett járt egy menő trófea, illetve egymillió dollár is.

Hirdetés

Befejeződött a nagyszabású Overwatch League első szezonja, amely során a világ különféle városait képviselve küzdöttek meg egymással a játékosok. Végül csak a két legjobb brigád maradhatott versenyben, akik nemrég össze is csaptak egy mindent eldöntő mérkőzés során.

Hirdetés

Az Overwatch League legelső döntőjének a New Yorkban található Barclays Center adott otthont. A két döntős csapat, a Philadelphia Fusion és a London Spitfire pedig remek hangulatot varázsolt az arénába.

A profi e-sport szervezethez, a Cloud9-hoz tartozó London Spitfire viszonylag magabiztosan tudott győzedelmeskedni a másik csapat felett. A srácok így az egymillió dolláros főnyeremény mellett hazavihettek még egy, a Blizzard által készített pofás trófeát is.

A legértékesebb játékosnak járó elismerést pedig Jun-young "Profit" Park zsebelhette be.

Ti kinek szurkoltatok a döntő alatt?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)