Hirdetés

Évi közel 40 millió forintot keres egy 17 éves Overwatch játékos

|

Jay "sinatraa" Won aláírt egy szerződést az NRG szervezettel. Illetve nem ő, hanem az édesanyja, a fiú ugyanis még nem töltötte be 18. életévét.

Hirdetés

Ha bárki kérdezné, mekkora szenzáció most az esport: egy 17 éves újonc 150 000 dolláros éves fizetést kap azért, hogy az NRG Overwatch csapatában játsszon. Ez jócskán az Overwatch League minimum fizetése felett van, ráadásul minderre még plusz pénz is jár a csapat bónusz bevételeiből.

A 17 éves csillagért mind a Cloud9, mind az NRG megküzdött, így leginkább ennek köszönhető, hogy 150 000 lett a licitálás vége. A szerződést egyébként édesanyja írta alá, mivel a sinatraa még kiskorúnak számít.

Az NRG egyelőre nem kommentálta a hírt, de akárhogy is, Jaynek jó helye lesz az amerikai osztagnál, nem csak azért, mert jól fog keresni, hanem mert újra együtt dolgozhat Brad Rajanival, aki sinatraa korábbi csapatának volt társtulajdonosa, most pedig az NRG edzőjeként dolgozik együtt a srácokkal.

Sinatraa az egyik legjobb DPS játékos az észak-amerikai szervereken, és több csapat is érdeklődött már iránta. A játékos Amerika zászlaja alatt részt vesz az idei Overwatch World Cupon is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)