Hirdetés

Az Overwatch League kitiltott egy mémet a tornáról

|

A bajnokság szervezői a játékosokat és a rajongókat is óva intik attól, hogy ilyen és ehhez hasonló képeket használjanak.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Blizzard nagyon szigorúan kezeli a szabályokat, illetve azoknak a megsértését, hiszen korábban például egy hangulatjel használata miatt róttak ki elég komoly pénzbüntetést egy profira. A szervezők most újabb kérést intéztek a játékosokhoz, és ezt nem biztos, hogy örömmel fogadja majd az internet.

Hirdetés

A Pepe the Frog nevű karaktert Matt Furie alkotta meg, a különleges béka pedig azóta az egyik legnépszerűbb mém lett, de sokan tekintenek rá úgy is, mint az alternatív jobboldali eszme egyik szimbólumára. Valószínűleg ez utóbbi dolog miatt döntöttek úgy a szervezők, hogy nem engedik az ilyen képek használatát a bajnokságon.

Korábban a San Francisco Shock egyik játékosa, Jay "sinatraa" Won posztolt egy bejegyzést a Twitterre, amiben ez a mém is szerepelt, ám azóta már eltüntette ezt, mert állítása szerint törölnie kellett. Ezek után pedig több játékos is ugyanígy tett, szóval a jelek szerint tényleg komolyan veszi a dolgot a Blizzard.

Szerintetek jó döntés volt ez a szervezők részéről?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)