Hirdetés

Hajnalban indul az Overwatch League első rájátszása, itt van minden, amit tudnod kell

|

Sorra vesszük, hogy kik küzdhetnek meg a fődíjért, milyen rendszerben játszanak és mikor indul a buli.

Hirdetés

Közepes sikerrel lepörgött az Overwatch League nyitó szezonjának alapszakasza, ahol voltak meglepő sikerek, és meglepő bukások. A többhetes harc célja az volt, hogy a legjobbak bekerülhessenek a rájátszásba, ami holnap hajnalban kezdetét is veszi.

Hirdetés

Kik játszanak?

A liga két divíziójának vezetői, a New York Excelsior és a Los Angeles Valiant minden gond nélkül bejutottak, ők mindjárt az elődöntőkből indulnak. A maradék négy helyet a Boston Uprising, a Los Angeles Gladiators, a London Spitfire és a Philadelphia Fusion töltötték fel. Az ágrajz a következőképpen néz ki:

Mi a formátum?

Talán ez a legegyszerűbb része a rájátszásnak, tekintve, hogy az egész buli egy sima, egyeneságas kieséses megoldásban zajlik majd le. A meccsek BO3-asak, ami azt jelenti, hogy 3 körből 2-t kell megnyerni a győzelemhez. Egy meccs egy BO5 kört jelent, tehát azt, hogy ki lesz a győztes, az dönti el, hogy egy 5 pályás menetből ki nyert meg hármat. A nyertes fél megy a következő fordulóra, amíg ki nem esik vagy fel nem emeli a kupát.

Mikor?

Az európai rajongók az időpontokkal fognak leginkább küzdeni. Az első mérkőzés holnap hajnalban, tehát július 12-én 2:00-kor fog kezdődni. A Play-off meccsei 3 hétig pörögnek majd, és július 29-én érnek véget a döntő napok utolsó meccsével. A teljes beosztást helyi időre megadva megtalálhatjátok a hivatalos oldalon.

Az első szezont lezáró (legalábbis az All Start nem számítva) versenysorozatban 1 000 000 dollárért küzdenek a játékosok, így mindenki odateszi majd magát, és az eddigi legélesebb Overwatch versenyt kapjuk majd. A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek élőben, illetve a felvételeket is ott találjátok röviddel az adás után.

Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)