Hirdetés

Overwatch League - minden, amit a döntőről tudnod kell

|

Az Overwatch League rajongók pénteken megszállják Brooklynt, hogy az első sorból láthassák a nyitó szezon utolsó, mindent eldöntő meccsét.

Hirdetés

Több hétnyi izzasztó küzdelem vezetett idáig. A rájátszás elején senki sem hitte volna, hogy a Philadelphia ki fogja ütni a versenysorozat legerősebb tagját, a New York Excelsiort. Pedig pontosan ez történt, most pedig a Fusion és a London Spitfire fog küzdeni az első helyért.

Hirdetés

A 12 induló csapatból már csak kettő maradt, a mostani hétvége után pedig már csak egy fog állva maradni.

Hogyan követheted?

Ha nem vagy annyira szerencsés, hogy személyesen vehetsz részt az eseményen a Barclays Centerben, akkor otthonról, több forráson keresztül is nézheted azt. A Twitch és a Major League Gaming minden pillanatot közvetíteni fog, több nyelven is. 

Mikor?

Az első menet itthoni idő szerint szombaton, hajnali 1-kor kezdődik, amit aztán este 22:00-kor követ a második menet. Az utolsó meccs aztán 29-én éjfélkor kerül lejátszásra. Az európai nézőknek nem lesz egyszerű.

Mi a formátum?

A London Spitfire és a Philadelphia Fusion 3 darab BO5 szettet fog lejátszani. Ez azt jelenti, hogy minden szettet az nyer, aki legalább 3 pályáról győztesként kerül ki. Aki megnyer két szettet, az emelheti magasba a kupát.

Mi a tét?

Ugyan a srácoknak többet jelent a bajnoki cím, mint bármi más, a pénznyeremény sem csekély. Íme a helyezésekért járó jutalmak:

1. - 1 millió dollár
2. - 400 000 dollár
3. - 100 000 dollár - Los Angeles Valiant
4. - 100 000 dollár - New York Excelsior
5. - 50 000 dollár - Boston Uprising
6. - 50 000 dollár - Los Angeles Gladiators

Ti követni fogjátok a döntőt, és ha igen kinek szurkoltok majd?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)