Hirdetés

Overwatch League - akár 60 millió dolláros beszállóra is számíthatnak az új csapatok

|

Már az induláskor sem volt olcsó csatlakozni az Overwatch League-hez, a jelek szerint azonban a jövőben még drágábban méri a helyeket a Blizzard.

Hirdetés

Lezajlott az Overwatch League első szezonja, ahol a döntőben a London Spitfire csapata állhatott a dobogó legmagasabb fokára, a szervezők azonban már most a folytatásra készülnek.

Hirdetés

Jelenleg 12 csapat versenyez a bajnokságban, köztük 9 amerikai, egy szöuli, egy sanghaji és egy londoni, de ez hamarosan megváltozik. A Blizzard mindenképp szeretne új csapatokat bevonni (és a szervezetek is szeretnének részt venni egy ilyen nézett bajnokságban), így hamarosan újoncokat is köszönthetünk majd. Az első tucat helyért 20 millió dollárt kellett letenni az asztalra a csapatoknak, a legfrissebb hírek szerint azonban ennek akár a tripláját is elkérhetik a most belépő szervezetektől.

Azonban úgy tűnik, hogy a 30-60 millió dolláros beugró sem riasztja el a szervezeteket, és hárman már kopogtatnak is a Blizzard ajtaján, így egy kínai, egy párizsi és egy amerikai csapattal bővülhet a lista. A második szezon csak 2019-ben indul, így addig még van idejük gondolkozni a csapatoknak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)