Hirdetés

Overwatch League - lepörgött az alapszakasz, megvannak a továbbjutók

|

Már le is ment az első 5 hét, ami alatt kialakult a tabella jelenlegi állása. Egészen meglepő eredmények születettek az előző szezonhoz képest.

Hirdetés

Az Overwatch League második szezonjában eddig a New York Excelsior, és egyik új csapat, a Vancouver Titans tűnnek a legerősebbnek.

Hirdetés

A két titán eddig egyetlen meccset sem vesztett, és az első helyezést is úgy kapta meg a Vancouver, hogy nyert pályák számában előrébb volt New Yorknál. Ez azt jelenti, hogy a Titans fog megküzdeni a rájátszásba éppen csak becsúszott 8. helyezettel, a Boston Uprisinggal. Azt még nem tudjuk pontosan, hogy a többiek hol fognak elhelyezkedni az ágrajzon, mivel a Philadelphia Fusion és a Toronto Defiant döntetlenül foglalják a harmadik helyet. Ugyanez történik a 6. helyen a San Francisco Shockkal és a Seoul Dynasty-val.

Az már biztos, hogy melyik lesz az a nyolcas, amelyik szerepelhet a most hétvégén induló rájátszásban:

A tabella legmeglepőbb, és talán legszebb része a Shanghai Dragons 3/4-es eredménye. A csapat tavaly e-sport történelmi bukást szenvedett. Jó látni, hogy összeszedték magukat, még akkor is, ha egyébként ez a rájátszáshoz nem volt elég.

Az Overwatch League Season 2 - Stage 1 Play off szakasza magyar idő szerint március 22-én, hajnali 2-kor kezdődik. A 23-án esedékes meccsek már barátságosabb időben, este 8-kor kezdődnek majd, a döntő pedig 24-én, szintén este 8-kor indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)