Hirdetés

Overwatch League - 6 új franchise csatlakozik, Párizs lesz az egyik beszálló

|

A liga új csapatokkal készül a második szezonra, és már mennek is a tárgyalások a potenciális befektetőkkel.

Hirdetés

Az Overwatch League célja, hogy 6 új csapatottal bővítsék a listát még a Season 2-es indulás előtt. A legközelebb az atlantai franchise áll a belépéshez.

Hirdetés

A Cox Enterprises már le is ült tárgyalni a magánbefektetőivel a belépésről. A megbeszélésen még Bobby Kotick és Nate Nanzer is jelen voltak. Gyakorlatilag már el is könyvelhetjük, hogy az atlantai csapat befektetője megvan.

Az is kiderült, hogy a McCourt Global és a Nenking Group is tárgyal a belépésről. Előbbi a párizsi csapat helyet, utóbbi a kínai, Guangzhou csapat helyet szeretné megkaparintani.

A második szezonra a jelentések szerint 30-60 millió dolláros beugrót kell fizetniük az újoncoknak. Ez a szám az adott város népességétől és az ajánlattevők mennyiségétől függ majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)