Hirdetés

Már hivatalos: a Shanghai Dragons leigazolta az Overwatch League első női játékosát

|

A pletykák igaznak bizonyultak, amikor a kínai OWL csapat hivatalosan is bejelentette új játékosait a szezon második szakaszára.

Hirdetés

Az Overwatch League kínai csapata nem indította nagyon jól az első szezont: rengeteg belső problémával küszködik az osztag, ami a teljesítményükön is meglátszott. A Shanghai Dragons sztorijának azonban lehet még jó vége, főleg, ha az új csapattagoknak sikerül beilleszkedniük.

Hirdetés

A sárkányok ugyanis valóban 4 új taggal bővülnek, ahogy azt korábban már egy csapathoz közeli forrás megszellőztette. Köztük van az OWL legelső női játékosa, a 19 éves Kim "Geguri" Se-Yeon is. Összeszedtük, hogy kit miért lesz érdemes figyelni, és milyen szerepet tölthetnek be a csapatban.

Geguri - Kim egy dél-koreai profi, aki leginkább másodlagos tankokkal ért el komolyabb sikereket. Van már korábbi tapasztalata, mivel játszott az APEX liga 4. szezonjában. A nevét leginkább onnan ismerik, hogy 80 százalékos győzelmi aránya volt Zaryával a koreai szerveren. Olyan beceneveket kapott, mint "világ legjobb zaryája" vagy a "Zarya Isten".

Sky - He Junjian 18 éves, Kínából származó profi support játékos. Leginkább Anavál és Zennyattával játszik. Neve legtöbbeknek a 2017-es Overwatch World Cupról lehet ismerős, de több versenyen is részt vett 2017-ben. Első helyet ugyan még nem hozott el, de elődöntőkig már többször eljutott.

Fearless - Lee Eui-Seok 20 éves Dél-koreai profi, aki fő tankokkal játszik. Korábbi csapatával megnyerte az APEX Challengers 5. szezonját, köszönhetően agresszív játékstílusának, ami akkor nagyon is jól illeszkedett a dive központú metába.

Ado - Chon Gi-Hyeon 19 éves Dél-koreai DPS játékos. Fő karakterei Tracer, Genji, Pharah és Doomfist. Korábban részt vett az APEX liga 4. szezonjában, és negyeddöntőig jutott az APAC liga 2. szezonjában. Leginkább Genjivel vannak komolyabb eredményei.

Egyikőjüknek sem lesz idegen a nagy színpad, de a csapatdinamikával még lehetnek problémák, tekintve, hogy a 4 új játékosból 3 koreai, akik nem beszélik a kínai nyelvet. A Shanghai Dragons nagy része jelenleg mandarin és "tört angol" nyelven beszél, így a kommunikáció gondokat okozhat. Reméljük azért, hogy ezen átlépnek idővel, és a Stage 2-ben elhozzák majd az első győzelmeiket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)