Hirdetés

Egy menő Doomfist skinnel bővült az Overwatch, csak limitált ideig érhető el

|

Az új skin az Overwatch League második szezonjának MVP-je, Sinatraa előtt tiszteleg.

Hirdetés

A tavalyi Overwatch League szezon győztese a San Francisco Shock lett, a legértékesebb játékos címét pedig Sinatraa nyerte el. A Blizzard az elért eredmények előtt tisztelegve összehozott egy dögös Doomfist kinézetet, amit minden rajongó beszerezhet, de csak limitált ideig. Ha be akarjátok húzni, akkor gyorsan lépjetek a kasszához.

Hirdetés

A Thunder névre keresztelt skin március 26-tól április 9-ig lesz elérhető. Ahogy az különleges skineknél lenni szokott, ez sem lesz elérhető loot ládákban, így csak és kizárólag valódi pénz leszurkolásával fogjátok tudni feloldani.

Mindeközben a Blizzard a következő Overwatch hőssel is készül, aki már kipróbálható a tesztszervereken. Ha lemaradtatok volna Echo bemutatójáról, akkor itt pótolhatjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)