Hirdetés

Overwatch League - véget ért az Inaugural Season első szakasza, megvan az első bajnok

|

A ma reggeli órákban ért véget az első szakasz utolsó játéknapja, aminek végén az egyik csapat 100 000 dollárral sétált ki az arénából.

Hirdetés

Az Overwatch League első szezonja 4 szakaszból áll, melynek első felvonása ma reggel véget ért. A tegnap este indult meccsnap elején még nem lehetett tudni, hogy kik szerepelnek majd a rájátszásban, és még éjfélkor sem volt biztos, hogy a New York Excelsior és a London Spitfire mellett ki lesz a 3. dobogós résztvevő.

Hirdetés

Egy nagyon izgalmas, 5 körös Houston Outlaws vs. Boston Uprising mérkőzés után végül eldőlt, hogy a houstoni csapat fog versenybe szállni a 2 koreai titánnal a 125 000 (32 500 000 Ft) dolláros Stage 1 nyereményalap egy darabjáért. A rájátszás ágrajza így a következőképpen nézett ki:

London Spitfire vs. Houston Outlaws

Meccs 1 győztes vs. New York Excelsior

Miután a London 3:1-re elverte a houstoni pisztolyhősöket, ők kerültek be a döntőbe, ahol egy hosszadalmas, végtelenül kiélezett küzdelemben elverték az NYXL csapatát. Az európai csapat a királynő nevében hazavitte az első helyezettnek járó 100 000 dolláros jutalmat.

A jövő héten pihenőt tart az Overwatch League, utána pedig a Stage 2-vel tér vissza, amiben új térképek kerülnek fel a listára, és xQc tiltása is lejár. Jelenleg így néz ki az Overwatch League első szezonos ponttáblája.

Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)