Hirdetés

Overwatch League - nem Philadelphia nyert, mégis övék az igazi dicsőség

|

Tegnap éjjel lezajlott az Overwatch League második szakaszának rájátszása, aminek eredménye mindenkit meglepett.

Hirdetés

Az Overwatch League - Stage 2 tartalmazott néhány meglepetést, de a Philadelphia Fusion és a London Spitfire kapcsolata nem volt ezek között. A Spitfire rendszeresen felmosta a padlót a sárgákkal, egészen addig, amíg el nem jött a tétmeccs.

Hirdetés

Mindenki azt várta, hogy London nyer, aztán New Yorkkal újrajátsszák a Stage 1 döntőjét. Ez volt az, amiről senki nem szól Philadelphiának. A Fusion srácainak ugyanis eszük ágában nem volt feladni az elődöntőt, ahol 3:2-re, csodával határos módon elverték a Stage 1 második helyezettjét. Senki nem vette komolyan a bolondos bevonulásairól ismert csapatot, amíg fel nem vonatozták magukat a döntő színpadára.

A győzelmüktől bepörgött srácok aztán vitték is tovább a lendületet a New York Excelsior elleni mérkőzésbe, ahol gyorsan el is loptak 2 pályát az NYXL elől. Route 66 és Lijiang Tower Philadelphia új otthona lett, de a harmadik menetben kezdett beütni a fáradság, amit a kékek szépen ki is használtak. A következő három térképet sorban elvitték.

Ez persze nem von le semmit Philadelphia érdemeiből. A Fusion megmutatta, hogy nem csak szórakozni jöttek az OWL-re.

A héten pihenőt tart az Overwatch League, áprilisban folytatódik majd a móka a Stage 3-mal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)