Hirdetés

Overwatch League - Symmetra nem lesz elérhető a döntőben?

|

Elsősorban Symmetra átdolgozása miatt van esély arra, hogy a karakter nem lesz játszható a ligában.

Hirdetés

Az Overwatch fejlesztők komolyan dolgoznak a problémás karaktereken. A lista következő szereplője Symmetra, aki teljes átalakítást kap majd. Ennek köszönhetően jó esély van rá, hogy nem is lesz elérhető az Overwatch League-ben.

Hirdetés

Ez mondjuk nem lesz kimondottan nagy szám, a meta egyébként sem körülötte forog, de a Aaron Keller, a játék vezető asszisztense elmondta, hogy egyébként karakterek tényleges eltávolítása sincs kizárva.

"Ez mindig lehetőség, de jelenleg nincs semmi ilyesmire vonatkozó terv. A mostani példa egy különleges és specifikus eset. Egyébként minden hősnél várunk, és meglátjuk mi lesz. Ha egyszer eljutunk arra a pontra, hogy ténylegesen ki kellene vennünk egy karaktert, akkor megtennénk. De azért ott nem tartunk."

A Symmetra átalakítás várhatóan néhány hét múlva lesz elérhető a játék PTR szerverein, ami pont okoz majd annyi gondot, hogy a karaktert ne lehessen engedélyezni majd az Overwatch League rájátszásában és döntőjében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)