Hirdetés

Újabb két csapat csatlakozott az Overwatch League-hez

|

Egyre bővül a résztvevők listája, az újonnan csatlakozott brigádokkal együtt eddig kilenc versenyzője van a ligának.

Hirdetés

Júliusban számoltunk be arról, hogy leleplezték a Blizzard hivatalos ligájának első hét csapatát, akik egy-egy várost képviselve fognak harcba szállni. A stúdió nemrég bejelentett két új résztvevőt, akik között ott van a világ egyik legnagyobb e-sport szervezete is.

Hirdetés

Anglia fővárosa, London lesz a legelső európai város, ami beszáll a buliba, és a nagy népszerűségnek örvendő Cloud9 fogja képviselni. A szervezetnek a CS:GO-tól kezdve a League of Legends-ig szinte mindegyik nagyobb e-sport játékban vannak játékosai, ahogy az Overwatch-ban is, de a ligában valószínűleg egy új összeállítással fognak részt venni.

Az Overwatch League-ben már van egy csapat, ami Los Angelest képviseli, azonban most egy újabb résztvevő érkezett az USA nyugati partján fekvő városból, a számos profi sportcsapatot és stadiont birtokló Kroenke Sports & Entertainment.

Ti melyik város csapatát látnátok még szívesen az Overwatch League-ben?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)