Hirdetés

Bejelentették az utolsó három Overwatch League csapatot is

|

Így már teljes a mezőny, és néhány hónap múlva kezdetét is veszi a Blizzard saját bajnoksága.

Hirdetés

Az Overwatch League körüli problémák és pletykák ellenére folytatódnak a verseny előkészületei, és most újabb csapatok szálltak be a mókába, hogy egy-egy várost képviselve megküzdjenek a dicsőségért és persze a nem elhanyagolható pénznyereményért.

Hirdetés

Philadelphia városát a számos stadiont és arénát, valamint a Philadelphia Flyers profi hokicsapatot is birtokló Comcast Spectator, Dallast a veterán Team Envy e-sport szervezet, Houstont pedig a szintén régi motorosnak számító OpTic Gaming képviselheti majd.

Így megvan az a 12 csapat, akik majd versenghetnek a Blizzard ligájában és először december 6-án láthatjuk őket akció közben, ugyanis a stúdió showmeccseket rendez majd a los angelesi Blizzard Arénában, de a beavatási szezon hivatalosan 2018. január 10-én veszi kezdetét.

Kíváncsian várjuk, hogyan teljesítenek majd az egyes városok brigádjai a bajnokságban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)