Hirdetés

Megvan az Overwatch League első női edzője

|

Az OWL második szezonjában bemutatkozó washingtoni csapatot Avalla edzi majd, aki lehet hogy az első női edző, de korántsem kezdő a területen.

Hirdetés

Washington D.C. az egyik újabb Overwatch League régió. A csapat hamarosan csatlakozik a többiekhez a Blizzard arénájában, de addig is az OWL első női edzője, Avalla készíti fel őket.

Hirdetés

Molly "AVALLA" Kim korábban már dolgozott Overwatch Contenders csapatokkal, köztük az OpTic Academy-vel és a Meta Bellummal. A játékban is meglehetősen ügyes, amit az is bizonyít, hogy végzett már szezont a dél-koreai ranglétra top 100-as részlegében.

Avallához Mikael "mkL" Skjønhaug csatlakozik majd, aki a csapat elemzője lesz. Sok sikert kívánunk mindkettejüknek az első liga szezonjukhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)