Hirdetés

Overwatch League - már xQc helyettesét is felfüggesztették

|

Félix kitiltását követően bekerült egy másik Tank játékos a csapatba, aki szintén kétes ügyekbe keveredett. OGE vette át a lassan a Dallas Fuel hagyományává váló 4 meccses eltiltást.

Hirdetés

Alig több mint egy hete volt, hogy Lengyel "xQc" Félixet kidobta a Dallas Fuel a többszöri problémás viselkedése miatt. Úgy tűnik, hogy még a srác helyén is átok ül, mert a pótlásaként érkezett OGE is komoly bajba keverte saját magát.

Hirdetés

Az Overwatch League közleménye szerint OGE Account Boostban vett részt, vagyis pénzért játszott más fiókján, hogy emelje annak rangját. Érdemes megjegyezni, hogy ez tavaly nyáron történt, de az OWL így is eltiltotta érte a következő 4 meccstől.

A döntés értelmében OGE legközelebb április 11-én játszhat majd. A büntetés már éles, tehát már a heti Dallas Fuel mérkőzéseken sem vehet részt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)