Hirdetés

Rasszista dolgokat kiabált, azonnal kivágta a csapata a profi Overwatch játékost

|

A srácnak egy stream alatt gurult el a gyógyszere, végleg elbúcsúzik az esporttól.

Hirdetés

A rasszizmus (vagy bármilyen más kirekesztés) elleni küzdelem egyre fontosabb szerepet tölt be a videojátékos világban, akár játékbeli karakterekről, akár magukról a játékosokról beszélünk. 

Matt "Dellor" Vaughn a Toronto Esports Overwatch csapatának profi játékosa volt még néhány napja, amikor is egy stream közepén valami elpattant benne. A srác egy későbbi bocsánatkérő üzenetben elmondta, hogy nagyon rossz napja volt, és nem ez az első alkalom, hogy mérges lesz játék közben, vannak dühkezelési problémái, de tudja, hogy ez nem mentség arra, amit tett. Mielőtt megnézitek a videót, lehet, hogy érdemes egy kicsit letekerni a hangerőt.

A videót az egyik néző juttatta el a srác csapatához, melynek vezetősége szembesítette is Dellort a történtekkel, majd felbontották vele a szerződést. Nem sokkal később a Twitch csatornáját is zárolták. A 28 éves játékos bocsánatot kért a csapattól, továbbá bejelentette, hogy otthagyja az e-sportot és soha többé nem tér vissza.

A kiemelt képen Alex Ich, egy League of Legends játékos látható, aki épp a játék hevében kiabál egy versenyen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)