Hirdetés

Totál átverte a versenyen ellenfelét ez az Overwatch csapat

|

A legjobb pillanatok az e-sportban, amikor nevetve tudsz tapsolni az egyik csapatnak. A Philadelphia Hometown Heroes versenyen most ez történt.

Hirdetés

Az Overwatch League csapat, a Philadelphia Fusion tartott egy kis versenyt saját városában, ahol a jövő tehetségeit keresték a Contenders osztagukhoz. Tökéletes alkalom volt ez a feltörekvő játékosoknak, így rengeteg nagyon jó csapat gyűlt össze egy helyen. Egyike volt ezeknek a DM Warriors.

Hirdetés

A DMW The Cheesesteaks elleni meccsén csinált egy csodálatos csavart. Hollywood első pontjának megszerzéséhez álltak csatasorban, majd elindultak a hátsó út felé, hogy megkerülve az épületet hátulról támadják be az ellenfeleiket. Legalábbis elsőre így tűnt, a cselt pedig a Cheesesteaks szépen be is vette.

Mivel a Cheesesteaks srácai válaszul szintén elindultak a hátsó lépcsőhöz, így helyezkedési hátrányba kerültek a valójában elölről érkező támadással szemben. Nagyon szép megoldás volt, ami egy tapsot legalább megért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)