Hirdetés

Az Overwatch legnépszerűbb játékosa visszalép a versengéstől, inkább streamel

|

Seagull nem érzi úgy, hogy jelenleg érdemes lenne számára időt fektetni a gyakorlásba, amikor streamelhetne is a közösségének.

Hirdetés

Brandon "Seagull" Larned volt az egyik első komolyabb Overwatch streamer, és a mai napig ő a legnépszerűbb. A béta óta mondogatta, hogy inkább esportolóként játszana, és a streamet csak mellékesen csinálná. Mostanra ez változott.

Ennek persze az a legfőbb oka, hogy az Overwatch esport gyakorlatilag vegetatív állapotban van az Overwatch League indulásáig. Az egyetlen komolyabb liga a koreai APEX, az összes többi pedig kis tétekkel játszadozó közösségi verseny. Érthető módon nem igazán éri meg ezekre készülniük a profiknak.

"Ez többeteknek meglepetés lesz, de ma bejelentem, hogy kiszállok az NRG fő csapatából, és cserének állok" - írta Twitter oldalán. "Az eltelt egy évben nyilvánvalóvá vált, hogy nem tudom kiegyensúlyozni a profi játékot és a streamelést."

Nyilatkozataiból úgy néz ki, hogy ez csak ideiglenes szünet lesz. Seagullnak nagyon is célja visszatérni a profi ligába, de az Overwatch League indulásáig inkább a közösségével, és a csatornájával foglalkozna.

"Jelenleg csak tengés-lengés van az Overwatch profi közösségében, és várjuk, hogy elinduljon az Overwatch League az év későbbi részében. Egyszerűen nem tudom jó szívvel beletolni a streamelésre is használható óráimat kompetitív játékba ebben az állapotban. Minden FPS játékos jól tudja, hogy nagyon nehéz fenntartani a motivációt kis online versenyekre, pláne amikor az az ára, hogy a rajongóimat hagyom cserben a ritkább streamekkel."

Seagull úgy fogalmazott, hogy egyelőre marad az NRG legnagyobb pompomlánya, az ismert zászló alatt streamel tovább. Azt is elmondta, hogy szeretne majd visszatérni a kompetitív játékhoz, amint beindul a League, de ez esetben ugyan ott lesz, ahol volt. Meg kell majd próbálja egyensúlyozni a OL-t és a streamelést, ami az új versenyrendszerben nehezebb lesz, mint valaha.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)