Hirdetés

Overwatch - így lesznek szórakoztatóbbak az e-sport versenyek

|

Az Overwatch csapat keményen dolgozik azon, hogy a játékot nézni is legalább olyan szórakoztató legyen, mint játszani.

Hirdetés

Az Overwatch League sikeréhez elengedhetetlen lesz az, hogy a nézők megértsék, hogy mit is látnak a képernyőn. Az Overwatch csapat jelenleg is azon dolgozik, hogy az avatatlan szem is élvezni tudja az akciót, az újdonságok első hullámát pedig már az idei World Cupon működés közben is láthatjuk majd.

Hirdetés

Ahogy az Overwatch League csapatoknál már látható volt, a hősök kapni fognak a csapatokhoz illeszkedő színeket, de ezek a "csapatmezek" nem csak skinekben fognak megnyilvánulni. A hősök által leadott lövések, bombák és különböző hatások is az adott csapat színeiben fognak villogni, hogy könnyen érthetővé válhasson, hogy ki mit mikor csinált. Emellett a felhasználói felület is illeszkedik majd az adott osztag színeihez.

A fejlesztők rengeteget dolgoznak a nézői élményen, és erről mindenki kedvenc Jeff Kaplanje is hosszasan beszélt nekünk:

Az OWL egyik kommentátora, MonteCristo egy tweetben azt is elárulta, hogy már komolyan készül az Overwatch új megfigyelői eszköztára, amivel sokkal könnyebben követhetjük majd a meccseket.

Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)