Hirdetés

Overwatch - új pályát nem kapunk, új funkciót igen

|

Jeff Kaplan mesélt a játék egyik legérdekesebb újdonságáról, illetve a BlizzConon várható tartalmakról.

Hirdetés

Mint minden évben, úgy idén is a BlizzCon alatt kerül megrendezésre az Overwatch World Cup főeseménye. Ezt az alkalmat a fejlesztők most ki is használják arra, hogy leteszteljenek egy új feature-t, aminek segítségével játékon belül nézhetjük majd a meccseket.

Hirdetés

A fejlesztői naplóban hallottak alapján a World Cup 2018-ra kapni fogunk egy külön, World Cup Viewer névre keresztelt klienst, amit csak a Battle.neten keresztül tölthetünk le (ebből így sajnos a konzolosok kimaradnak) és abban követhetjük majd a meccseket. A szokásos Twitch és YouTube streamek természetesen továbbra is választható opciók maradnak.

A viewer segítségével állítgathatjuk a kamerát, kihasználhatjuk a profi meccsek megfigyelőeszközeinek lehetőségeit. A küzdelmeket később is visszanézhetjük a kliensben, mivel visszajátszások formájában mentésre kerülnek.

A kliensben történő profi meccsnézés nem csak a World Cupra vonatkozik, de most fogják tesztelni a technológiát, és szépen lassan kibővítik majd annak lehetőségeit.

A BlizzCon kapcsán még annyit megtudtunk, hogy ezúttal nem fognak új pályát bemutatni, illetve hogy egy nagyobb frissítés is közeleg, ami rengeteg egyensúlybeli változtatást ígér.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)