Hirdetés

Indul az Overwatch World Cup 2018, így kvalifikálhatnak az országok

|

A harmadik Overwatch World Cup kvalifikációs része hivatalosan is elindult, így minden részlet kiderült arról, hogy hogyan is nyerhetjük el a részvétel jogát.

Hirdetés

Harmadszorra kerül megrendezésre az éves Overwatch World Cup, ahol az adott országok válogatottjai küzdenek meg a kupáért. A résztvevők közé egyféle képen lehet bejutni: jól kell teljesíteni a ranglétrán.

Hirdetés

A Blizzard mától kezdődően monitorozza az adott ország 150 legjobbjának Skill Ratingjét, és azok átlagából határozza meg az országét A 20 legnagyobb pontszámmal rendelkező zászló lenghet majd az Overwatch World Cup színpadán. A négy csoportkörnek otthont adó ország (Dél-Korea, Amerikai Egyesült Államok, Thaiföld, Franciaország) automatikusan bekerül, így jön ki a 24 résztvevő.

Az országok rangsorát itt tudjátok követni egészen április 28-ig, amikor is lezárul majd lista. Fontos még megemlíteni, hogy az Overwatch League csapatainak tagjai is bekerülhetnek majd a válogatottakba, melyeket június 15-től július 5-ig rakhatnak össze a Top 150, a Blizzard, és közönségi szavazás által kiválasztott vezetők.

Sajnos kis hazánk még a Top 26-ban sincs, így nem valószínű, hogy az április végi zárásig felküzdjük majd magunkat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)