Hirdetés

Overwatch World Cup 2018 - íme a résztvevő csapatok listája

|

A négy vendéglátó mellett a Blizzard kihirdette a további 20 országot is.

Hirdetés

Nyáron természetesen a labdarúgó világbajnokságé a főszerep, de novemberben is lesz egy vébé, mégpedig az Overwatch World Cup 2018.

Hirdetés

A csapatokat négy ország, Dél-Korea, USA, Thaiföld és Franciaország látja vendégül, mellettük pedig még 20 ország kvalifikálta magát a megmérettetésre.

A 24 országot négy darab hatos csoportba sorsolták, és minden vendéglátó ország ad helyet a csoportkör meccseinek. A résztvevők teljes listája és a beosztás:

Dél-Kora Csoport

Dél-Korea
Tajpej
Finnország
Hong Kong
Japán
Oroszország

USA Csoport

USA
Ausztria
Brazília
Kanada
Norvégia
Svájc

Thaiföld Csoport

Thaiföld
Ausztrália
Kína
Dánia
Spanyolország
Svédország

Franciaország Csoport

Franciaország
Németország
Olaszország
Hollandia
Lengyelország
Egyesült Királyság

A további részleteket és a meccsnaptárt a bajnokság hivatalos honlapján érhetitek el. Az Overwatch esport pedig addig is tovább pörög klubszinten az Overwatch League-ben.

Várjátok már az Overwatch világbajnokságot?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)