Hirdetés

Overwatch - az amerikai és a kanadai csapat is továbbjutott a világkupán

|

Az Egyesült Államok csapata 3:1-re lealázta Kanadát, de ettől még mindketten bejutottak a főeseményre.

Hirdetés

A BlizzConon kerül megrendezésre az Overwatch World Cup, aminek selejtezői jelenleg is zajlanak. A két titán egészen addig veretlenül ment át a versenytársakon, amíg össze nem ütköztek.

Hirdetés

A kanadai csapat bukás nélkül jukott el a döntőig, ott aztán 1:3-ra kikapott az USA-tól, ami egyébként szintén csak egyetlen kört vesztett a csoportmérkőzések alatt, azt is Brazília ellen. A World Cup rendszerében a két legjobb mehet tovább, így függetlenül Kanada vereségétől, mindketten lehetőséget kapnak újabb bizonyításra.

Az észak-amerikai csapatok novemberben, a BlizzCon során  Dél-Koreával és Finnországgal már biztosan találkoznak majd. A Top 8 másik 4 helye még szabad, ezek pedig szeptember 13-án a bangkoki és szeptember 21-én a párizsi csoportkörök alatt kerülnek kiosztásra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)