Hirdetés

Overwatch - íme az új csapatskinek és a megfigyelő mód újdonságai

|

A kulisszák mögé enged betekintést az új Overwatch videó, ami gyakorlatban mutatja be a holnap induló World Cup főág közvetítéséhez használatos új közvetítői eszközöket.

Hirdetés

Alig néhány napja mesélt nekünk Jeff arról, hogy milyen újításokra számíthatunk majd az Overwatch közvetítéseken, ma pedig már egy kulisszák mögötti videóban a gyakorlatban is láthatjuk ezeket.

Hirdetés

Nyilván számunkra az egyik legérdekesebb újdonság a csapatmezek megjelenése lesz. Minden Overwatch League és Overwatch World Cup csapat kapni fog sajátos skinkészletet, amin a kapcsolódó ország zászlajának színeit láthatjuk majd. Ezek a csapatmezek nem csak a karakterekre vannak hatással, de a lövedékeik színeit is átalakítják majd a könnyebb követhetőség jegyében.

A közvetítők kapnak rengeteg új statisztikát az egyes játékosokról, visszajátszási eszköztárat, és még felső, ikonokkal segített taktikai nézetet is. Mindezt működés közben lent láthatjátok:

Reméljük, hogy a videóban látott kinézeteket azért mi is megszerezhetjük majd valamilyen formában. Az újdonságokat először élesben a holnap induló Overwatch World Cup főágán láthatjuk majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)