Hirdetés

Felfüggesztették az egyik leghírhedtebb Overwatch-játékos fiókját

|

Az egykori profi játékos már a színpadon kívül sem tud játszani. Legalábbis néhány napig.

Hirdetés

A Dallas Fuelből több botrány után kitett xQc még mindig nem tud viselkedni. Ezúttal mondjuk egy egyszerű, 15 napos felfüggesztésről van szó, amit jó eséllyel erős nyelvezetének köszönhet.

Hirdetés

xQc tegnap szokásos Overwatch streamjét pörgette. Véget ért egy meccse, majd rögtön fogadta a bejelentkező képernyő a "fiókod felfüggesztésre került" felirattal. A pillanatot egy kivágott videónak köszönhetően ti is láthatjátok.

XQc aztán saját Twitter fiókján keresztül kért bocsánatot. Hozzátetette, hogy nagyon szereti heccelni ellenfeleit, de csak a szórakoztató versengés kedvéért, és senkit nem akar megbántani szándékosan. A jövőben igyekszik majd jobban odafigyelni arra, hogy mit mond. Reméljük, hogy ez így is lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)