Hirdetés

Pár napra leáll a Valorant, de közel a megjelenés

|

A Riot Games bejelentette a Valorant megjelenési dátumát, viszont hamarosan el kell búcsúznunk eddig elért eredményeinktől.

Hirdetés

Április 7-én vette kezdetét a Valorant zárt bétája, ahova elsősorban úgy lehetett bejutni, hogy órákon át néztük, ahogy mások játszanak Twitchen. Több százezer játékost engedtek be így, akik elkezdhettek ismerkedni a mechanikákkal, úgyhogy ők eleve előnnyel indulnak a hivatalos startnál.

Hirdetés

Ennek ellenére a Riot úgy döntött, mindent nulláz, és végez némi karbantartást, mielőtt kinyitja a kapukat mindenki előtt. A Valorant megjelenése június 2-ára várható, de május 28-án lelövik a szervereket, hogy elvégezzék az utolsó simításokat, új tartalmakat tegyenek be, köztük egy új játékmóddal, egy karakterrel és egy pályával. Számos új szerver is csatasorba áll, melyek Atlantából, Dallasból, Londonból, Madridból és Varsóból próbálják majd kiszolgálni a játékosokat. Remélhetőleg nem lesznek fennakadások, de addig is érdemes helyet csinálni neki, ismerkedni a karakterekkel, és csapatot verbuválni, mert mégis csak egy 5v5-ös játékról van szó. 

Ti játszottatok vele a zárt béta alatt? Hogy tetszett?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)