Hirdetés

Hatalmas lendülettel szállhat be a PlayStation az e-sportba

|

A PlayStation nagyon szeretne felkerülni az e-sport-világ térképére, egy komolyabb befektetéssel próbálja most megvetni a lábát.

Hirdetés

Ha a PlayStation brand kerül szóba, a legtöbbeknek bizonyára egyszereplős élmények jutnak eszébe. A Sony mindent megtett azért, hogy támogassa a minőségi, történetvezérelt akciójátékok fejlesztését, de ezzel együtt nagyrészt ignorálták az érme túloldalát, a kompetitív élményt.

Most egy komolyabb befektetés változtatni látszik ezen. A cég felvásárolta a Repeat.gg nevű e-sport platformot, ami lehetőséget adott mind versenyek szervezésére, mind a kompetitív eredményeink összemérésére.

Hirdetés

Ugyan a Repeat szóvivője szerint ezek a funkciók a jövőben is megmaradnak, a PlayStation csapatának segítségével tovább léphetnek az eredeti álmaik megvalósítása felé.

"A Repeat célja mindig is az volt, hogy több millió játékosnak adhasson egy könnyen elérhető kompetitív élményt. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a PlayStation munkatársaival, és együtt segíthetjük elő egy mindenki számára élvezhető versenykörnyezet felépítését."

A Repeat funkciói továbbra is elérhetőek lesznek PC-n és mobilokon is, de várhatóan egyre több és több PlayStation verseny fog felbukkanni majd a felhozatalban. Hogy ezeken túl mit tervez a platformmal a Sony, az még kérdéses.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)