Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - ezek voltak a PGL Krakow Major legszebb pillanatai

|

Bár a hivatalos film még várat magára, egy rajongói alkotásnak köszönhetően már megnézhetjük a profi CS:GO játékosok legjobb köreit.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt zajlott Krakkóban a PGL Major döntője, ahol borult a papírforma és olyan csapatok jutottak a döntőbe, akikre valószínűleg csak nagyon kevesen fogadtak volna.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a többiek rosszul játszottak volna, sőt, olyan fantasztikus köröket láttunk, amilyeneket csak nagyon ritkán. Coldzera például elképesztően játszott, de Pasha, JW, k0nfig, dev1ce és KennyS is villantak nagyokat. De nem is húzom az időt, nézzétek meg inkább az alábbi összeállítást!

Nektek melyik volt a kedvenc megmozdulásotok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)