Hirdetés

Ezt nézd! - PGL Major Krakow 2017

|

Végre elérkezett az idő, hogy a világ legjobb CS:GO csapatai Krakkóban mérjék össze tudásukat. Nagyon izgalmas meccsekre számíthatunk.

Hirdetés

Lezajlott az összes régió selejtező tornája, aztán az egyes területekről továbbjutó csapatok közti bajnokság is, és megvan az a 16 csapat, ami ott lehet az idei év második Major eseményén. A tét óriási, és kemény összecsapásokra van kilátás.

Hirdetés

Nagy volt az öröm a CS:GO rajongók körében, amikor még tavasszal bejelentették a következő, Valve által szponzorált eseményt, aminek a rendezési jogát a PGL kapta meg, akik egyébként számos Dota 2 Majort rendeztek már. Sokak szerint ez lehet az eddig legnagyobb CS: GO Major.

A nyolc legendás csapat a januári ELEAGUE Major versenyen nyújtott teljesítményéért automatikusan bekerült a PGL tornájába, a nyolc kihívó pedig sikeresen kvalifikálta magát Krakkóba. A meghívott brigádok között olyan nagyágyúk vannak, mint a jelenlegi bajnok Astralis vagy a ranglistavezető SK Gaming, a kihívók között pedig megtalálhatjuk többek közt a francia szupercsapatként emlegetett G2 Esports-ot és az egyik legjobb észak-amerikai csapatot, a Cloud9-t.

A krakkói Tauron Arénában egymillió dolláros nyereményalap várja a játékosokat, amelyből az első helyezett félmilliót zsebelhet be. Azonban nem csak a pénznyereményért folyik a küzdelem, ugyanis komoly kihívói akadnak a bajnok Astralisnak, és elképesztően nehéz lenne megtippelni, hogy a végén melyik csapat emelheti magasba a trófeát.

Ahogy az minden Major torna során lenni szokott, most is szerezhetünk szuvenír dobozokat, amikből egyedi, aranyozott matricákkal ellátott skineket kaphatunk, vagy akár el is adhatjuk őket jó pénzért. Ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy összekötitek Twitch fiókotokat a Steammel, majd egyszerűen csak nézitek a meccseket, a többi pedig már a szerencsén múlik. A játékbeli GOTV-n is követhetitek az összecsapásokat, és így is van esélyetek bezsákolni egy-egy dobozkát.

Időpont: július 16-23.

Köszönhetően annak, hogy a rendezvény Lengyelországban zajlik, nem kell hajnalban kelni, vagy késő estig fennmaradni, hogy élvezhessük a meccseket, ugyanis szinte egész nap pörögni fog a CS:GO akció, így bármikor becsatlakozhatunk.

További információt itt találtok, az élő közvetítéseket pedig a PGL Twitch csatornáján érhetitek el.

Szerintetek melyik csapat a legesélyesebb a bajnoki címre?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)