Hirdetés

Ezek voltak a tavalyi szezon legszebb profi PUBG pillanatai

|

A 2019-es szezon a szárnypróbálgatások éve volt a profi PUBG-ben, aminek köszönhetően láthattunk pár fura jelenetet a képernyőinken.

Hirdetés

Rengeteg PlayerUnknown's Battlegrounds esemény volt tavaly, köszönhetően nagyrészt a Global Championship megrendezésének. A szezon kezdete és a Gen.G világbajnoki pillanata között rengeteg izgalmas jelenetet kaptunk, melyeket érdemes pótolni és felidézni.

Hirdetés

Az egyszemélyes hadsereg

HoN_BoYa, az Armory Gaming egyik játékosa könyörtelenül lemészárolta ellenfeleit, és a meccs végéig összesen 6 ölést hozott össze. BoYa szépen hozta a csapata stílusát, amelyik jóval nagyobb ölési átlagot hozott össze a meccsein, mint riválisai.

A győztes gránát

A Four Angry Men utolsó túlélője, CPT rátalált egy szorosan együtt mozgó csapatot, közéjük dobott egy gránátot, és kiirtotta mindnyájukat. A pusztítás után a srác még lelőtte a két megmaradt túlélőt, és elhozta csapatának a csirkevacsorát.

Autók vs. meztelen túlélő

Az OP Gaming Ardor egyik játékosának, Ashnek nagyon nehezen indult a köre, nem talált semmi lootot, közben pedig a LAVEGA csapata elkezdte kergetni őt. Ketten próbálták meg elütni őt autóval, aztán addig szerencsétlenkedtek, hogy Asht kimentette az egyik csapattársa. A LAVEGA egyébként egyetlen ölést sem szedett össze a meccs további részében sem.

Halálos iramban

Finnország és Oroszország egy olyan leszámolást nyomott a hídon, amit hollywoodi filmek is megirigyelnének.

Kendo befoglalta a házat

A legkellemetlenebb helyzet egy csapatmeccsben az, ha egyedül maradsz. Kendo mondjuk megoldotta, mert dacára annak, hogy hét ellenfele volt, egy lendületes házfoglalás után kiirtotta a megmaradt riválisait.

Kíváncsiak leszünk, hogy a 2020-as évben mely csapatok és játékosok fognak hasonló pillanatokkal meglepni bennünket. Idén ősszel is várja majd a legjobbakat a Global Championship, ahol az egész világ megpróbálja majd elvinni a Gen.G trófeáját. Meglátjuk, sikerül-e bárkinek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)