Hirdetés

Jó vagy PUBG-ben? Mutasd meg a Legion Honvéd Series online versenyein!

|

Februárban minden szerdán 16 csapatos bajnokság zajlik, amire bárki nevezhet - akár te is!

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia szervezésében idén is folytatódik a Legion Honvéd Series versenysorozat, ezúttal új formátummal. Február folyamán három 16 csapatos squad verseny zajlik PUBG-ben, és minden héten az első 5 helyezett csapat továbbjut a havi döntőbe, ahol értékes ajándékcsomag várja a legjobbakat!

Hirdetés

Az első kör a héten lezajlott, azonban a másodikra és a harmadikra még nem késő nevezni. Ha épp ráértek február 12-én és/vagy február 19-én 19:00-tól, nevezzetek itt a versenyt megelőző hétfőn - lehetőleg minél hamarabb, a szabad helyek gyorsan fogynak! A jelentkezési szándékot elég a csapatkapitánynak jeleznie, aki Discord névvel és e-mail címmel tud regisztrálni. A közvetítés előtt a meg nem jelenő csapatok helyére még be lehet majd ugrani, így aki lemarad, jól teszi, ha figyel.

A meccseket, valamint az azokat követő elemzéseket Omgezjonesy csatornáján tudjátok követni, minden szerdán 19:00-tól. A döntő február 26-án lesz, a győztes csapatok tagjai egy-egy Legion Honvéd Gamer Packkel lesznek gazdagabbak.

Verbuváljatok csapatot, tegyétek magatokat próbára, vagy csak kövessétek a közvetítést és tanuljatok profiktól!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)