Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - az ötletgazda szerint még nem áll készen az e-sportra

|

Brendan Greene sem vitatja, hogy még rengeteget kell dolgozniuk a PlayerUnknown's Battlegroundson ahhoz, hogy valódi kompetitív játék válhasson belőle.

Hirdetés

Igaz, hivatalosan már megjelent a PlayerUnknown's Battlegrounds 1.0-ás változata, azt senki nem vitatja, hogy rengeteget kell még rajta dolgoznia a PUBG Corp. csapatának. Így egyelőre még az ötletgazda egyik legfontosabb céljának, a battle royale játék e-sporttá alakításának megvalósítása is csak távlati terv.

Hirdetés

Brendan Greene a PCGamesN-adott egy interjút az 1.0-ás verzió megjelenése kapcsán, amiben elmondta, hogy a fejlesztőcsapat egyelőre nem a kompetitív játék kiszolgálásán dolgozik.

"A jövőre nézve még mindig vannak problémák, amiket meg akarunk oldani, [és 2018-ban] tovább javítjuk és fejlesztjük a Battlegrounds-ot"

- mondta Greene, majd hozzátette, hogy ha ezzel megvannak, "akkor jöhet az e-sportot kiszolgáló rendes eszközök fejlesztése.

Az interjúban megismételte korábbi álláspontját is, hogy nem erőltetnék a PlayerUnknown's Battlegrounds versenyszerű játékként való szerepeltetését.

"(...) csak akkor mennénk tovább ezen az úton, ha a közösségünk is szeretné"

- fejtette ki PlayerUnknown, aki szerint már idén is rengeteg, alulról jövő támogatást kapott a PUBG e-sport, amiből remélik, még többet látnak majd 2018-ban.

"(...) még egyáltalán nem állunk készen az e-sportra. [Remélhetőleg 2018-ban] olyan állapotba tudjuk hozni a játékot, hogy elkezdhessünk különböző szervezetekkel dolgozni és kiépíteni egy battle royale közösséget"

- zárta az interjút a modderből lett fejlesztő.

Ennek ellenére már 2017-ben volt érdeklődés a kompetitív PUBG iránt, így a Microsofttal közösen a fejlesztők is szerveztek egy nagy versenyt a gamescomon.

Ti szívesen néznétek profi PlayerUnknown's Battlegrounds tornákat?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)