Hirdetés

PUBG csapattal bővül az SK Telecom T1

|

Lehet, hogy a játék még nincs tökéletesen felkészítve arra, hogy komolyan vehető e-sport váljon belőle, de a koreai legendák otthona nem fog kimaradni a mókából.

Hirdetés

A SK Telecom T1 olyan koreai legendáknak ad és adott otthont, mint INnoVation, Bisu, Piglet vagy Faker. Nem csoda, hogy egy dél-koreai e-sport játékos leghőbb vágya, hogy a T1 lobogója alatt játszhasson, néhány PUBG-s tehetségnek pedig erre meg is lesz minden esélye.

Hirdetés

A szervezet online selejtezőkkel kezdi a válogatást, aminek első köreit július 27-én fogják lejátszani. Az első szakasz 31-ig tart, amikor is már csak 20 csapat fog maradni. Ők nyílt próbajátékokon vesznek majd részt augusztus 11. és 12. között. Hogy ez a nyílt válogatás pontosan hogyan zajlik majd, azt még nem tudjuk.

A selejtezőkre bárki jelentkezhet, aki éppen Dél-Koreában tartózkodik, nincs jelenleg szerződése profi csapattal, és sosem kapott tiltást csalásért. Ilyen kritériumokkal valószínűleg rengeteg jelentkező lesz, így izgalmas selejtezőkre számíthatunk.

Kíváncsian várjuk, hogy az SKT beírja-e magát a battle royale történelem nagykönyvébe is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)