Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - 2 millió dolláros verseny lesz a PUBG Global Invitation

|

A PUBG Corp bejelentette, hogy megrendezi saját, nagyszabású e-sport eseményét, melynek keretében TPP-ben és FPP-ben is küzdeni fognak a résztvevők.

Hirdetés

Brendan "PlayerUnknown" Green ugyan említette, hogy szeretnének jobban ráfeküdni az e-sportra, de azt talán senki nem gondolta volna, hogy ilyen hamar. A PUBG Corp bejelentette, hogy 2 millió dolláros nyereményalappal rendezi meg világbajnokságát.

Hirdetés

A PUBG Global Invitation 2018-nak két világbajnoka is lesz: egy TPP-s és egy FPP-s, azaz egy külső/belső és egy belső nézetből játszó játékos fog az élre állni. A verseny Berlinben zajlik július 25. ás július 29. között, és 20 csapat vehet részt majd rajta. A nagy esemény előtt még lesznek kvalifikációs körök Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában. A további részleteket a közeljövőben fogja ismertetni a PUBG Corp.

Hasonló verseny utoljára a Gamescomon volt, de ott 350 000 dollár volt a tét. Ahhoz képest egy kicsit nagyobb összegekről lesz szó a PUBG Corp versenyén. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)