Hirdetés

Ezek a csapatok küzdenek meg a PlayIT Lenovo Legion színpadán

|

Igazi veteránok és feltörekvő tehetségek ütköznek meg a Lenovo színpadán.

Hirdetés

Nemrég már írtunk arról, milyen programokkal vár benneteket a Lenovo a budapesti PlayIT Show-n, most azonban már azt is tudjuk, mely csapatok összecsapásainak lehettek tanúi nem csak a fővárosi rendezvényen, hanem a szegeti PlayIT-en is.

Hirdetés

Most szombaton, azaz június 2-án a CS:GO meccsre egyrészt a ROG Warriors érkezik Magyarország legrégebbi felállásával meghívott csapatként. A srácok a hazai ranglista második helyén állnak, kiváló játékosokat tudhatnak soraikban. Ellenük a Harcos Edit nevezetű formáció kvalifikálta magát. League of Legendsben a WiLD by Lagardère Sports, Magyarország legjobb csapata és a Wonder Stag esports találkozik. A kvalifikáció a Vox Populi nyerte, de ők végül sajnos nem tudnak eljönni a PlayIT-re, ezért ugrott be helyettük a Wonder Stag esports.

A szegedi PlayIT Show tekintetében is tudunk csapatnevekkel szolgálni: CS:GO-ban a Game Agents lesz a meghívott együttes, ők képviselték hazánkat a V4-en is. A kvalifikációból pedig az Irénke csapat jutott be. League of Legendsben a Wonder Stag esports lesz a meghívott formáció, ellenük pedig a Vox Populi kvalifikálta magát. 

Emlékeztetőül mutatjuk még egyszer a Lenovo Legion Kupa színpad programját, ez vár benneteket egészen pontosan a budapesti PlayIT-en:

09:00 - 12:00: League of Legends mérkőzés
12:00 - 14:30: Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia showmatch, nyereményjáték
14:30 - 17:00: CS:GO mérkőzés
17:00 - 18.00: Nézői játékok

Szombaton mi mindenképpen ott leszünk a Hungexpón, ti se hagyjátok ki a PlayIT Show-t!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)