Hirdetés

Pokimane egyetemi ösztöndíjat alapított a jövő e-sportolóinak

|

A népszerű streamernek egyébként úgy tűnik, bőven futja erre, hiszen nemrég egy 3 millió dolláros ajánlatot is simán visszautasított.

Hirdetés

A Kaliforniai Egyetem elkötelezetten neveli a következő évek e-sportolóit, akiknek Pokimane kicsit megkönnyítette most a dolgát. A YouTube-on több mint 4,5 millió feliratkozóval, Twitchen pedig közel 4 millió követővel rendelkező fiatal videós ugyanis 50 ezer dollárt (nagyjából 15 és fél millió forintot) ajánlott fel egyetemi ösztöndíjakra. Nemes gesztus ez, és a jelek szerint a fiatal streamer hölgynek meg is van a megfelelő anyagi háttere arra, hogy ilyen összegekkel dobálózzon. 

Hirdetés

Idén januárban ugyanis simán visszadobott egy 3 millió dolláros (vagyis közel egymilliárd forintos) szponzori ajánlatot, mivel úgy érezte, az adott termék reklámozása nem illeszkedne saját brandjéhez. Nem lehet tudni, hogy pontosan melyik cégről és főleg milyen termékről volt szó, de szinte hihetetlennek tűnik, hogy 2020-ban még vannak olyan influencerek, akik nemet mondanak egy ekkora összeg hallatán. Példamutató hozzáállás, ami kapcsán egyébként Pokimane annyit árult el, nincs másik 3 millió dollár a számláján, de kellő anyagi biztonságban él, az pedig mindennél fontosabb számára, hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, amiket valóban élvez csinálni. 

Táncolni mindenesetre biztosan szeret, hiszen nemrég a Fortnite-ba is bekerültek a dedikált mozdulatai. 2018-ban pedig azzal került a figyelem középpontjába, hogy smink nélkül is megmutatta magát, amivel egész hullámot indított el a streamer hölgyek között. Eddig is nagyon kedveltük őt, most pedig újra csak emelni tudjuk a kalapunkat az e-sport ösztöndíj és a visszadobott hihetetlenül magas ajánlat miatt is. Sok hozzá hasonló influencerre lenne még szükség. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)