Hirdetés

PUBG - 32v32 összecsapásban küzd meg egymással két kiváló magyar e-sportoló

|

KODIAK és Omgezjonesy, a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzői tanítványaikkal és nézőikkel kiegészülve próbálják majd lenyomni egymást.

Hirdetés

Közel havi rendszerességgel rendezik meg a Lenovo Honvéd Series versenyeit, melyen elsősorban a Honvéd esport akadémiájának növendékei vehetnek részt, és a győztesek értékes nyereménnyel távozhatnak a végén. Azért az otthoniak sem maradnak ki, élőben élhetjük át az izgalmakat.

Hirdetés

A következő megmérettetés augusztus 23-án, pénteken 19:00-kor kezdődik, a fegyvernem pedig a PlayerUnknown's Battlegrounds Platoon módja lesz, mindkét oldalon 32 fővel. Az egyik oldalon KODIAK, a másikon Omgezjonesy állnak majd, mellettük pedig Twitch-feliratkozók és honvédos tanítványaik küzdenek a győzelemért. Négy pályán (Erangel, Miramar, Sanhok, Vikendi) zajlanak a harcok, és minden pályán a csapatonként legjobban teljesítő játékos értékes ajándékot kap, az összesen legtöbb sebzést kiosztó harcos pedig egy Lenovo E7 tabletet vihet el.

Ha szeretnétek élőben követni a küzdelmet, keressétek fel KODIAK és/vagy Omgezjonesy Twitch csatornáját, mindketten saját szemszögükből közvetítik az eseményeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)