Hirdetés

Négyfelé szakítja a PUBG világbajnokságot a koronavírus

|

PUBG Global Series helyett idén PUBG Continental Series lesz, négy kontinens játékosai küzdhetnek saját régiójuk legjobbjaival.

Hirdetés

Látva a kialakult helyzetet, nem volt meglepő, hogy a PUBG Corp. először elhalasztotta, majd kaszálta az áprilisra tervezett PlayerUnknown's Battlegrounds világbajnokságot. Online a távolságok miatt nehéz lett volna megoldani, hogy technikai problémák ne keserítsék meg a versenyzők életét, de végül sikerült eg alternatív tervvel előállni.

Hirdetés

Májusban, júniusban és augusztusban lesznek a PUBG Continental Series versenyei, melyeken az ázsiai, az APAC (Távol-Kelet és a Csendes-óceáni térség), az európai és az észak-amerikai régiók játékosai csatázhatnak egymással, mindenki a saját zónájában. Az első verseny a Charity Showdown lesz, melyben régiónként 100 000 dollárt kap a győztes, valamint még 100 000-et felajánlhat egy általa választott segélyszervezetnek. Júniusban és augusztusban 200 000 dolláros nyereményalap oszlik el, amit egy Pick'Em Challenge is kísér, melynek keretében a nézők különböző jutalmakért cserébe megtippelhetik, ki lesz a győztes. 

Emellett mind a 21, a PUBG Global Seriesbe bejutó csapat 20 000 dollárt kap kárpótlásként, de azoknak is jár valami, akik a kvalifikációkon sem tudtak túljutni a járvány miatt. További részletekről itt olvashattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)