Hirdetés

Még nem állunk készen az e-sportra - mondta a PUBG atyja a versenyen

|

Még Brendan Greene szerint is sokat kell fejlődnie a játéknak, de pont azért csinálnak meghívásos versenyeket, hogy kiépítsék a megfelelő infrastruktúrát.

Hirdetés

A battle royale e-sport nem egy könnyű műfaj, ezt nemrég az Epic Games is megtapasztalta a saját bőrén. Most a PUBG-n a sor, hogy bizonyítson.

Hirdetés

Ma veszi kezdetét Berlinben a PUBG Invitational, ahol a játék atyját, Brendan Greeene-t kérdezték arról, hogy szerinte alkalmas-e a PUBG, vagy úgy egyáltalán a battle royale ilyen jellegű versenyekre:

Mindig is azt mondtam, hogy nem állunk még készen az e-sportra. Soha nem is mondtunk mást. Az Invitational egy tesztüzem, ahol kipróbálhatjuk a formátumot, és magát a közvetítést. Senki nem csinált korábban e-sportot a battle royale-ból, ezért is akarjuk megmutatni a világnak, hogy lehetséges. Tudjuk, hogy rengeteg lesz a kihívás, de készen állunk szembenézni ezekkel. Ez az év arról szól, hogy e-sport ready játékot faragjunk a PUBG-ből.

A PUBG Corps. legalább öt évre tervez a kompetitív szcénával, meglátjuk, sikerül-e megteremteni a rajongói bázist, hiszen míg egy CS:GO-ban vagy bármi más játékban mindig szem előtt vannak a játékosok, itt lehet, hogy a rajongók kedvence a harmadik percben kiesik, vagy egyszerűen csak nincs tűzközelben egész meccs alatt. Erre azért nehezebb építeni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)