Hirdetés

55 millió forintnak megfelelő összeget vitt el egy PUBG Mobile verseny győztes csapata

|

Az első helyezett csapat köröket vert a többiekre. Már jóval az utolsó mérkőzések előtt tudni lehetett, hogy ki fogja nyerni az egész bajnokságot.

Hirdetés

Lepörgött a hétvégén a PUBG Mobile Club Open 2019-es őszi szakasza, aminek végén új bajnokot avattak. A Bigtron Esports gyakorlatilag letarolta a mezőnyt: a három napos Global Finals alatt több száz pontot vertek rá a többiekre, gyakorlatilag senki másnak nem volt esélye a győzelemre.

Hirdetés

A délkelet-ázsiai csapatnak át kellett verekednie magát a bajnokság selejtezőjén is, de ez nem igazán okozott különösebb gondot nekik, és a nemzetközi színpadon meg is mutatták, hogy ők bizony odavalóak. A srácok 303 pontot szedtek össze a 16 meccs alatt, amiből 5-ben csirkevacsorát is sikerült nyerniük. Zuxxy, Luxxy, Ryzen és MiCROBOY így 180 000 dollárral, egy szép trófeával, és a csirkevacsikért járó bónusz 25 000 dollárral fog hazatérni.

Míg az első hely már jóval a döntő előtt eldőlt, a második helyezésért komoly csata zajlott. Az Illuminate The Murder, a MEGA Esports és a címvédő bajnok, a Top Esports mind 24 pontnyira voltak egymástól az utolsó kör előtt. Utóbbi csapat összehozott egy csirkevacsorát, ami garantálta végül a második helyezésüket, a Mega Esports pedig kiharcolta magának a harmadik helyet. Egyébként 1 ponttal sikerült csak a negyedik helyezett, Illuminate elé kerülniük.

A Club Open jövő tavasszal tér vissza. Meglátjuk, hogy a Bigetron Esports akkor is ennyire a többiek előtt lesz-e majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)