Hirdetés

Komoly PUBG Mobile e-sport liga indul

|

A mobilos gaming komoly üzletté vált, ezt pedig a hamarosan induló versenysorozat is igazolja.

Hirdetés

A PUBG Mobile az egyik legnépszerűbb cím a hordozható kompetitív játékok között, így érthető, hogy egy nagyszabású e-sport versenysorozatot is rendeznek belőle. A 2020-as PUBG Mobile Pro League idén májusban indul a tavaszi szakasszal, amit októberben egy őszi menet követ majd. A két fordulóban kiemelkedően teljesítő csapatok aztán a World Championshipen is megküzdhetnek egymással.

Hirdetés

A Pro League selejtező része már elkezdődött a délkelet-ázsiai régiókban, és egészen április 19-ig pörögni is fog. Észak- és dél-amerikai csapatok is megküzdhetnek a bejutásért áprilisban. A mérkőzéseket az a PUBG Mobile Esports hivatalos YouTube csatornáján vagy Facebook oldalán keresztül követhetitek.

A Pro League 5 millió dolláros nyereményalapja ugyan nem tűnik soknak a nagy testvérek zsákjához képest, de tekintettel arra, hogy egy mobilos játékról van szó, azért ez sem rossz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)