Hirdetés

Hogyan szerezz még több csirkevacsit a PUBG-ben? Ezek a videók segíthetnek!

|

A battle royale műfajra is igaz, mint oly sok másra: könnyű megtanulni az alapjait, de nehéz mesterré válni. Mutatunk néhány videót, ami segíthet.

Hirdetés

Bár a Fortnite jobban előtérben van, azért a PlayerUnknown's Battlegrounds is él és virágzik, a komolyabb kihívásra, valamelyest realisztikusabb élményre vágyók (és a bugokat jobban tűrők) ezt választják, ha már battle royale-ról van szó.

Hirdetés

Ahogy telik az idő, és a játékosok egyre jobban ismerik a fegyvereket, pályákat, egyre inkább szükség van új taktikák ismeretére, trükkökre a csirkevacsi megszerzéséhez. Ebben segít a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia videósorozata, a Legion Leckék, melynek keretében a CS:GO és a League of Legends mellett a PUBG-t is érintik. Eddig 30 rész készült el, az akadémia egyik edzője, omgezjonesy osztja meg végtelen bölcsességét a világgal. Minden videót megtaláltok ebben a lejátszási listában, de alább összeválogattunk pár kiemelten hasznosat.

A Legion Leckéket megtaláljátok YouTube-on, valamint a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook oldalán. Ha még többet tanulnátok, jelentkezzetek az edzésekre, ami szeptemberben még jobban megéri, mivel az első edzés ingyenes azoknak, akik még nem voltak edzeni. Foglaljatok helyet magatoknak itt!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)