Hirdetés

Ötvenezer dolláros összdíjazású PUBG versenyt tart az IEM Katowice

|

A PUBG-t hamarosan újra láthatjuk az e-sport színpadon egy nagyszabású bajnokság keretei között, ahol komoly pénzért megy majd a lövöldözés.

Hirdetés

Az Intel Extreme Masters World Championship Katowice szervezői nagy örömmel jelentették, hogy az idei rendezvényen lesz PlayerUnknown's Battlegrounds verseny. Az nyereményalap 50 000 dollár, tehát nagyjából 13 000 000 Ft lesz.

Hirdetés

Az eseményen 16 csapat vehet részt, ebből 9 meghívásos alapon csatlakozik (3 amerikai, 3 európai és 3 ázsiai csapat). A többi helyet nyílt selejtezőkön adják ki.

Összesen 512 csapat indulhat a döntőn való részvételért. A több száz jelentkezőből 3 európai, 3 amerikai és 1 dél-amerikai csapat juthat be.

Az IEM Katowice 2018-as versenye február 24-25 között zajlik. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)