Hirdetés

Jó vagy PUBG-ben vagy CS:GO-ban? Mutasd meg ezeken az online versenyeken!

|

A héten zajlik a Legion Honvéd Series PUBG Duo Kupa második selejtezője; állj össze egy haveroddal és mutassátok meg, hogy ti vagytok a legjobbak!

Hirdetés

Idén online dübörög a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia által szervezett Legion Honvéd Series, ami a kialakult helyzetre való tekintettel épp optimális - amúgy is otthonlétre vagyunk kényszerítve, tölthetjük a szombat estéinket akár így, hasznosan is. A versenyekre bárki nevezhet, aki elég jónak érzi magát, vagy csak kalandot keres, és szeretné, ha a csirkevacsin kívül más tétje is lenne a győzelemnek. Ebben a hónapban a PlayerUnknown's Battlegrounds került a középpontba.

Hirdetés

A héten zajlik a PUBG Duo Kupa második selejtezője, amire ezen a linken keresztül tudtok nevezni. Egy párosból csak egy főnek kell jeleznie a részvételi szándékot, valamint megadnia Discord-nevét. A mérkőzés maga szerdán 19:00-tól lesz, aki nem jut be, élőben követheti Omgezjonesy csatornáján.

Három selejtező zajlik, a következőre március 25-én kerítenek sort. Minden körből a legjobb 11 páros jut a döntőbe, melyet 2020. április 1-jén, 19:00-s kezdettel rendeznek meg, a győztes duó tagjainak nyereménye pedig egy-egy Legion Honvéd Gamer Pack lesz, melyben egy Legion pulóver, kulacs, egér- és headset tartó, mouse bungee, és egy KODIAK-os XXL egérpad található. Három pályán kell bizonyítani: Miramaron, Sanhokon és Erangelen.

Emellett egészen április 19-én éjfélig tart egy CS:GO nyereményjáték. Az akadémia saját szerverein, azaz DeadFox DM szerverén, DEv Multi 1v1 Arenájában és Gabesson DM pistol only szerverén kell összesítve a legtöbb pontot gyűjteni, és a végén legmagasabb pontszámmal rendelkező játékos egy Legion Honvéd Gamer Packet vihet el. A szerverek IP-it alább láthatjátok:

Érdemes követni az akadémia Facebook oldalát, mert folyamatosan érkeznek az oktatóanyagok is, amik segítenek ilyen-olyan online játékokban jobbá válni. Bár a személyes, offline edzések most elmaradnak, otthon gyakorolni azért lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)