Hirdetés

Quake Champions - nagy hangsúlyt fektetnek az esportra

|

A Betheda nem veszi félvállról a kompetitív közösséget. A Quake Championsszel szeretnének beszállni az esport üzletbe.

Hirdetés

Tim Willits egy interjúban mesélt egy orosz játékoldalnak arról, hogy a Bethesda ezúttal komoly figyelmet fog szentelni egy "jelentős esport jelenlét" kiépítésére. A Quake Champions lesz erre a legjobb eszközük.

Willits elárulta, hogy az új játékmód, a Sacrifice, kifejezetten azzal a céllal készül, hogy táptalajt nyújtson egy kompetitív esport közösség kialakítására. Hasonló a cél a Duel móddal is, ami Willits elmondása szerint olyan 1v1 élményt nyújt, amit a többi lövölde nem.

"Egy olyan játékot akarunk fejleszteni, ami esport-barát, látványos, minden szükséges eszközt felkínál a figyelőknek is. Úgy érezzük, miután beszéltünk több profi játékossal, egy 1v1 párbaj mód tényleg hiányzik ebből a közegből. Egy másik fejlesztés alatt lévő játékmód (Sacrifice) is a profik visszajelzései alapján épül. Szóval igen, kimondottan koncentrálunk az esportra."

A kreatív vezető elárulta, hogy a Quake Champions néhány héten belül zárt béta fázisba lép, és azt is tisztázta, hogy mit is jelent valójában a Champions csomag.

Az tény, hogy a megjelenéskori minden karakterhez hozzáférést ad, de az nem volt tiszta, hogy mi lesz a jövőbeli bajnokokkal. Willits elmondta, hogy aki egyszer megveszi a csomagot, az megkapja majd az összes, későbbiekben megjelenő hőst is. Nem kell tehet aggódni a pénztárcánk miatt.

Willits nem bocsátkozhatott részletekbe, de annyit bejelentett, hogy terveznek egy Quake Champions bajnokságot az idei Quakeconon, ami augusztus 24-27. között lesz megtartva Texasban.

Ha még nem jelentkeztetek a zárt bétára, akkor azt a Quake Champions hivatalos oldalán még megtehetitek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)