Hirdetés

Quake-ben küzdenek meg a játékipar nagyjai

|

Tizennégy másik fejlesztővel együtt a blizzardos Jeff Kaplan és a gearboxos Randy Pitchford is részt vesz a DICE Summiton rendezett Quake összecsapáson.

Hirdetés

Mindig izgalmas nézni, ahogy fejlesztők játszanak akár saját, akár mások játékaival. Az még jobb, hogy nem felejtették el a Quake-et sem, és örömmel mentek bele abba, hogy részt vegyenek a DICE Summiton tartott versenyen.

16-an játszanak 1v1 meccseket, egyenes kieséssel, így aki egy meccset bukik, az nem folytathatja. Az elején ezek a párosok harcolnak:

Sean Dunn (producer, Sparkypants) vs. Shekhar Dhupelia (stúdióvezető, Wargaming)

Feargus Urquhart (ügyvezető igazgató, Obsidian Entertainment) vs. Patrick Hudson (elnök, Robot Entertainment)

Randy Pitchford (elnök-ügyvezető, Gearbox Software) vs. Leo Olebe (videojátékokért felelős igazgató, Facebook)

Ted Price (vezérigazgató, Insomniac Games) vs. David Wood (üzleti fejlesztő, Bandai Namco)

Min Kim (társalapító, Bonfire Studios) vs. Sheloman Byrd (üzleti fejlesztési igazgató, Tencent)

Kate Edwards (vezérigazgató, IGDA) vs. Tim Willits (stúdióvezető, id Software)

Niccolo Maisto (ügyvezető, FaceIt) vs. Matt Firor (elnök, ZeniMax Online)

Jeffrey Kaplan (alelnök, Blizzard) vs. Steve Ellmore (elnök, Disbelief)

Mint láthatjátok, már csak foglalkozásukat tekintve is nagy emberekről van szó, de ismerve a múltjukat és azt, mivel járultak hozzá a játékipar előrehaladásához, bátran állíthatjuk, hogy tényleg sikerült a legjobbak közül válogatni. Valószínűleg Kaplan és Pitchford valahol az elején végeznek,  de jó esélye van Willitsnek is, tekintve hogy mindannyian formáltak egy pár FPS-t.

A verseny február 22-én, itthoni idő szerint 19:45-kor kezdődik. Az eredmények itt tekinthetők meg, a streamet pedig alább vagy a FaceIt Twitch csatornáján lehet nézni. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)