Hirdetés

QuakeCon 2017 - jön az első Quake Champions bajnokság

|

Hamarosan a Quake Champions is belép az e-sportok közé, ugyanis a következő QuakeConon elrajtol az id Software shooterének legelső versenye.

Hirdetés

A tavalyi QuakeCon nem volt eseménytelen, hiszen elhozta a Prey első gameplay videóját, láthattuk a Doom Unto the Evil DLC-jét, és új videót kaptunk Quake Championshöz is, így idén is arra számítunk, hogy izgalmas hírekkel és látnivalókkal szolgál a Bethesda.  

Hirdetés

Tekintve, hogy a Prey már megjelent, az augusztus 24. és 27. között megrendezésre kerülő QuakeConon a Quake Champions kerülhet a középpontba - meg amit a Bethesda az E3-on majd bejelent. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy már most beharangozták az expó egyik legnagyobb dobását, a világ első Quake Champions e-sport bajnokságát, amelynek selejtezői júniusban lesznek. A versenyen helyet kap a Duel és egy új, 4v4 csapatalapú mód, a Sacrifice is. 

Ha valaki szeretne rágyúrni arra, hogy bekerüljön, akkor a május 12-től 21-ig tartó tesztelési időszak alatt pallérozhatja a játékbeli képességeit. Jelentkezni a hivatalos honlapon lehet. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)