Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ingyen játszhatjuk a jövő hétvégén

|

A Six Invitational alatt szabad a pálya, PC-n és konzolokon is ingyen lehet kipróbálni a Ubisoft nagy sikerű játékát.

Hirdetés

Február 16-18. között lesz az év legnagyobb Rainbow Six: Siege-es e-sport eseménye, a Lenovo támogatásával megvalósuló Six Invitational, melyen a világ legjobb csapatai mérkőznek meg egymással. Mindig izgalmas meccsek zajlanak le, érdemes lesz most is figyelni.

Hirdetés

Szünetben viszont mindenképp próbáljátok ki a játékot ti is, ha még nincs meg. Február 15. és 18. között a PC-sek, 15. és 20. között a PS4-esek, 15. és 19. között pedig az Xbox One-osok szállhatnak be, és minden elért eredményüket továbbvihetik a teljes játékba, ha megvásárolják azt. A kezdés után keressétek a klienst az Xbox Store-ban, a PlayStation Store-ban és a uPlay-en.

A Six Invitational alatt mutatkozik be a harmadik év első szezonja, az Operation Chimera, melyet 19-étől lehet próbálgatni a tesztszerveren, és március 6-ától élesben. A fejleményekről természetesen beszámolunk majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)